E-Book Zo word je een succesvolle journalist

De achterkant van het e-book
De inhoudsopgave

Mijn ruim 20 jaar ervaring als freelance journalist heb ik in een boek van 85 pagina’s verwerkt.

Hoe doe je dat; freelance journalist zijn? Krijg je opdrachten, bedenk je die zelf? Hoe dan? Stuur je die in? Maar hoe kom je dan een de goede e-mailadressen? Hoe zit dat met facturen en boekhouden? Dat zijn allemaal vragen waarop ik antwoord geef in dit boek. Het is niet alleen voor beginnende freelance journalisten een kick-start, maar ook iedereen die dit werk al langer doet haalt hier wel wat uit. Dat heb ik al van mijn proeflezers gehoord. Gebruik het als inspiratiebron en als naslagwerk. Doe er je voordeel mee.

Voor maar € 21,99 kun je het meteen downloaden.

Het boek van Joke Heikens is een aanrader voor iedereen die verder wil in de journalistiek!Ivo Horn, Medical Biochemist and Medical/Content Writer

Een prettig, leesbaar informatief boek. Ik heb er een paar goede tips uitgehaald. – Walter Hobelman, ervaren freelance journalist