Ghostwriter voor je boek

Ghost·wri·ter (de; m/v/x; meervoud: ghostwriters): iemand die redevoeringen, memoires enzovoort voor een ander schrijft

Bron: De Dikke Van Dale

Als ervaren ghostwriter kan ik je helpen met je boek. Dat kan je levensverhaal zijn, maar het kan ook een boek zijn dat je helpt om je als professional te laten zien. Als jij hondenfokker bent en je hebt een boek geschreven over het ras dat je fokt, geeft dat je autoriteit. Toevallig heb ik drie boeken als ghostwriter geschreven over honden, twee over hondenrassen en een over gezonde voeding voor honden. Maar ik schrijf over nog zoveel meer. Ik kan je helpen om je autoriteit te laten zien door het boek voor je te schrijven. Dan komt jouw naam als schrijver er op.

Je kunt een aanvraag bij mij doen, dan stuur ik jou een pdf met een contract. Hierin staat beschreven hoe ik te werk ga en wat het kost. Die pdf is niet van steen, we kunnen aanvullingen en wijzigingen daarin maken. Net wat jij wilt en waar ik in meega. Ik kan je wel vast verklappen dat het je minimaal € 3000 gaat kosten.

Dit factureer ik in termijnen. Ik ga je ook in termijnen interviewen als het om je levensverhaal gaat. Gaat het om een ander non-fictieboek, dan heb ik de input van jou nodig. Ik kan en wil niet alle research voor je doen.

Heb je nog geen uitgever? Ook daarbij kan ik je helpen of het kan in eigen beheer uitgegeven worden. Ik heb diverse connecties in de boekenwereld, daar komen we wel uit. Als je wel een uitgever hebt, is dat helemaal prima.

Neem contact met me op als je meer wilt weten!